26 octubre 2013

EL XIULET nº126. Divendres 25 OCTUBRE 2013

Benvolgudes famílies,

Recordeu que demà dijous 24 hi ha convocada una vaga d’Ensenyament. Un 33% dels mestres de l’escola han comunicat que faran vaga.

Aquest curs volem celebrar la festa de la tardor d’una altra manera. Tenim ganes que els infants gaudeixin de posar-se en escena davant dels propis companys/es i dels seus respectius familiars en un ambient més acurat. També tenim ganes d’evitar la pols, l’enrenou de cadires i de poder escoltar la música amb molta més qualitat de so. És per això que les audicions i danses d’enguany les farem a l’Stage, escola de dansa del carrer Folch i Torres, 52, molt a prop de l’escola.

La capacitat de la sala no ens permet fer-ho tots junts, de manera que dedicarem dues tardes a fer les actuacions dels diferents cursos.

La primera actuació es farà dilluns 28 a partir de les 15h. Ho faran els grups de P3, P5A, 1r, 2nA, 3r, 5èA i 6è.

La segona actuació es farà dimarts 29 també a les 15h. Ho faran els grups de P4, P5B, 2nB, 4tA, 4tB, 5èB i 6è. Hi sou tots convidats!

Els nens i nenes que van a dinar a casa el dia que els hi toca l’actuació han d’anar directament a l’Stage. Els qui es queden a dinar a l’escola, els mestres els hi portarem. La recollida a les 16,30h de tots els infants que no van sols a casa serà des de l’escola. Els infants que tenen activitats extraescolars a la tarda retornaran també a l’escola amb els respectius mestres.

Degut a l’assaig general que volem fer el proper divendres 25 durant el matí no hi haurà esmorzar de la fruita. Per tant, tothom ha de portar l’esmorzar habitual.

El dijous 31 celebrarem la Castanyada. Els vostres fills i filles poden venir disfressats de castanyers i castanyeres i vosaltres, si voleu, també. Com ja és habitual en aquests darrers cursos, menjarem tots plegats castanyes i panellets a les aules. A més a més, durant aquesta tarda de dijous podreu anar a veure el vídeo enregistrat de les dues actuacions a l’Stage, tant la de dilluns com la de dimarts al costat de l’aula de P3.

Caldes de Montbui, 23 d’octubre de 2013